Cursussen

Schilderles Amsterdam 2020

In dit heerlijk lichte en ruime atelier, vlakbij de Sloterplas, zetten we iedere donderdagavond de ezels klaar. Het hele jaar door kunt u hier teken- en schilderles volgen. De dagcursussen vinden hier ook plaats, tenzij anders aangegeven. 

We werken naar de waarneming en experimenteren met verschillende technieken en materialen zoals acrylverf, pastelkrijt en houtskool. Als gediplomeerd kunstdocent begeleid ik deze lessen met enthousiasme, rust en oog voor ieders creatieve ontwikkeling. 

‘ONDERZOEKEND TEKENEN EN SCHILDEREN’ – CURSUS OP DONDERDAGAVOND 19:00-21:15 UUR

Cursuskosten: €180,- voor 10 lessen.  (incl. 21% BTW, materiaal en koffie en thee) (Voor studenten tot 21 jaar 20% korting) Proefles: €10,-

Locatie: Louis Bouwmeesterstraat 377 Amsterdam (Slotervaart) (In de voormalige Drie Hoven)

Tot nader orde uitgesteld i.v.m. corona.

 

//

Dagcursus – Proeverij! – 2020

Deze dagcursus vindt plaats in Franse sferen en is een soort proeverij van de Schilderweek in Bretagne. Een creatieve vakantie in het klein! Aan de hand van voorwerpen die we vinden aan de Sloterplas leren we beter kijken en gaan we aan de slag met acrylverf en  houtskool. Natuurlijk is er een overheerlijke uitgebreide maaltijd! Vive la France! 

Kosten: €80,- (incl. 21% BTW, materiaal, koffie, thee en een heerlijke (zo biologisch mogelijke) maaltijd (lunch of diner).

29 maart, 14:00-19:00 uur. (Uitgesteld tot nader orde)

Wilt u een andere datum overleggen, komt u met een groep? Dat kan. Neem gerust contact op.

Neem contact op:  info@kristelvanderhorst.nl | 06 33945096.